Logo_4

Startmotoren

Bij ESB begrijpen we als geen ander dat een betrouwbare startmotor cruciaal is voor jouw vrachtwagen, trekker of heftruck. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe startmotor of je huidige wilt vervangen, wij hebben de oplossing. Wij leveren kwalitatieve startmotoren tegen een mooie prijs. 

startmotor

Ontdek ons assortiment

Bekijk onze startmotoren voor vrachtwagens, trekkers en heftrucks en vind de juiste voor jouw voertuig. Of je nu een nieuwe nodig hebt omdat de oude versleten is, of je wilt een betere prestatie, wij hebben wat je zoekt.

  • Directe aandrijving

Direct Drive startmotoren zijn ideaal zijn voor vrachtwagens, heftrucks en trekkers. Deze startmotoren zijn direct verbonden met de motor, wat zorgt voor een eenvoudige en krachtige start, telkens weer. Je kunt op onze Direct Drive startmotoren vertrouwen voor een consistente en krachtige start, ongeacht de omstandigheden.

  • Planetaire Tandwieloverbrenging (Planetary Gear Reduction) Startmotor

Wil je de prestaties van je zware voertuig verbeteren? Dan zijn Planetaire Tandwieloverbrenging startmotoren de perfecte keuze. Deze krachtige startmotoren zijn speciaal ontworpen voor vrachtwagens en trekkers met grotere motoren. Met deze startmotoren kun je altijd rekenen op een krachtige en betrouwbare start.

  • Vlakke Tandwieloverbrenging (Flat Gear Reduction) Startmotor 

Wil je de perfecte balans tussen kracht en snelheid? Dan is een Vlakke Tandwieloverbrenging startmotor iets voor jou. Ze zijn ideaal voor vrachtwagens en trekkers die zware ladingen vervoeren en bieden indrukwekkend koppel bij lagere snelheden. 

  • Pneumatische Startmotoren

Werk je in een omgeving waar elektrische startmotoren niet geschikt zijn? Dan is een Pneumatische Startmotor de perfecte keuze voor jou. Deze startmotoren bieden betrouwbaarheid en veiligheid, zelfs in explosiegevaarlijke omgevingen. Met Pneumatische Startmotoren kun je vertrouwen op de kracht van luchtdruk voor een probleemloze start, zelfs in de meest uitdagende industriële en offshore toepassingen.

Neem contact met ons op

Zoek je een goede startmotor voor je trekker, vrachtwagen of heftruck? Bij ESB staan we voor je klaar. Bel of stuur ons een e-mail voor meer informatie. 

startmotoren
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?