Logo_4

Dynamo’s

Wij vinden het belangrijk om dynamo’s te leveren met een goede combinatie van kracht, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij snappen dat een efficiënt elektrisch systeem belangrijk is voor jouw vrachtwagen, heftruck of trekker. Bij ons ben je verzekerd van een product dat op een snelle en voordelige manier geleverd wordt, mededankzij onze goede relaties met onze leveranciers

dynamo

Voordelen van de ESB dynamo’s?

Bij het kiezen van een dynamo voor je vrachtwagen, heftruck of trekker, is het cruciaal om te streven naar optimale prestaties, duurzaamheid en efficiëntie. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige dynamo’s, die presteren zelfs onder de zwaarste omstandigheden waardoor je altijd op jouw voertuig kunt vertrouwen. Dankzij moderne technologie zijn ze energiezuinig, wat resulteert in lagere brandstofkosten en een verminderde milieu-impact.

Ons aanbod

In ons assortiment van dynamo’s vind je zowel traditionele modellen met borstels als de moderne borstelloze varianten, elk ontworpen om aan de specifieke behoeften van jouw voertuig te voldoen.

 

  • Dynamo’s met Borstels

Deze klassieke dynamo’s zijn een betrouwbare en kosteneffectieve keuze. Ze gebruiken bewezen technologie met koolborstels om elektriciteit efficiënt over te dragen. Perfect voor wie op zoek is naar een eenvoudige en beproefde oplossing, bieden deze dynamo’s een geweldige balans tussen prestatie en waarde.

  • Borstelloze Dynamo’s 

Onze borstelloze dynamo’s zijn innovatief en gaan langer mee met minder onderhoud. Dankzij het ontbreken van fysieke borstels, zijn deze dynamo’s ontworpen voor een langere levensduur met minder onderhoud. Ze zijn ideaal voor moderne voertuigen waar efficiëntie en betrouwbaarheid van belang zijn.

 

Wij leveren een scala aan standaard, high output, compacte en heavy-duty dynamo’s, elk ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van jouw vrachtwagens, heftrucks of trekkers.

Snel en eenvoudige levering

Wij leveren jouw dynamo’s snel en zonder gedoe. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen en ophalen op jouw gemak. Dankzij onze sterke relaties met leveranciers regelen we dit snel voor je. Ons team staat altijd paraat om je te helpen bij het kiezen van de juiste dynamo en om al je vragen te beantwoorden. Gewoon snel en eenvoudig, precies wat je nodig hebt.

Neem contact met ons op

Zoek je een goede dynamo voor je trekker, vrachtwagen of heftruck? Bij ESB staan we altijd voor je klaar. Bel of stuur ons een e-mail voor meer informatie. We laten je graag zien hoe we je voertuigen weer laten draaien en je werk vereenvoudigen. Gewoon helder en zonder enige complicaties.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?