Logo_4

Accu’s

Bij ESB weten we hoe belangrijk een goede accu is voor trekkers, vrachtwagens en heftrucks. Ben je op zoek naar een nieuwe accu of moet je een oude vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren een ruime keuze aan kwaliteitsaccu’s voor een mooie prijs.

accu

Een accu voor ieder voertuig

Dankzij onze goede relaties met leveranciers zijn we in staat goede accu’s te leveren.

Wij snappen dat elke trekker, vrachtwagen of heftruck zijn eigen type accu nodig heeft. Daarom hebben we een uitgebreide selectie accu’s voor alle soorten voertuigen. Dankzij onze goede relaties met leveranciers kunnen we jouw goede kwaliteit accu’s aanbieden, geschikt voor elk merk en model. Hieronder zie je diverse accu’s die wij kunnen leveren.

  • Startaccu calcium

Calcium startaccu’s  zijn ontworpen om krachtige stroompieken te leveren, wat essentieel is om jouw motor snel en efficiënt te starten. Met een Calcium startaccu ben je verzekerd van een vlotte start, elke keer weer.

  • Startaccu AGM

Ontdek de toekomst van startaccu’s met onze AGM (Absorbent Glass Mat) technologie. Deze geavanceerde accu’s bieden niet alleen een krachtige start voor jouw voertuig, maar ze zijn ook lekvrij en onderhoudsvrij. 

  • Semi-tractie accu’s

Onze semi-tractie accu’s zijn de goede keuze voor veeleisende industriële toepassingen, zoals vrachtwagens, heftrucks en trekkers. Deze robuuste accu’s zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van jouw zakelijke wagenpark. Ze bieden niet alleen krachtige startprestaties, maar zijn ook in staat om diep ontladen te worden, waardoor ze betrouwbaar en duurzaam zijn, zelfs onder zware belasting. Kies voor topprestaties en de gemoedsrust van betrouwbaarheid met onze semi-tractie accu’s.

  • EFB (Enhanced Flooded Battery)

De EFB startaccu’s zijn speciaal ontworpen voor moderne voertuigen met start/stop-systemen. Ze bieden verbeterde levensduur en prestaties in vergelijking met standaard startaccu’s. Dankzij onze EFB accu’s kun je profiteren van brandstofbesparing en verminderde emissies, zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid.

  • AGM start/stop accu’s

Voor voertuigen met geavanceerde start/stop-technologieën bieden onze AGM Start/Stop accu’s de perfecte oplossing. Ze leveren betrouwbare startprestaties en zijn ontworpen om de intensieve eisen van start/stop-systemen te weerstaan. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met AGM Start/Stop accu’s.

  • Truckline accu’s

Onze Truckline accu’s zijn ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van commerciële vrachtwagens en industriële voertuigen. Met de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt voor jouw wagenpark, zijn onze Truckline accu’s de ideale keuze voor transportbedrijven en industrieën die niet stil kunnen staan.

accu

Snel en voordelig geleverd!

Wij weten dat efficiëntie belangrijk is in jouw sector. Daarom leveren we onze accu’s snel en zonder gedoe. Je bestelt ze gemakkelijk online en haalt ze op wanneer het jou uitkomt. Dankzij onze goede band met leveranciers kunnen wij dit snel regelen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Zoek je een goede accu voor je trekker, vrachtwagen of heftruck? Bij ESB helpen we je graag. Bel of mail ons voor meer informatie. 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?